Like me

 

Een duimpje omhoog kan nooit geen kwaad,
het zou leuk zijn als ik jouw duimpje krijg ????.

Hey, ik ben Marc, aangenaam.
Hoe gaat het met je?

Dat zo’n groen blaadje, dat met zorg en op een biologische manier geteeld en geplukt is. Waar een proces overeen gaat om zo het karakter van het groen blaadje tot zijn recht te laten komen. Zo lekker kon zijn, dat wist ik vroeger niet.
Mijn hoofdberoep is Fotograaf en dat ben ik nog steeds met hart en ziel. Omdat ik nu tegen de 50 jaar aanleun is het voor mij tijd geworden om iets te gaan doen waar ik al een hele tijd mee rond loop. Een thee en koffiezaak openen. Ik heb de passie, de locatie en de goesting om deze uitdaging aan te gaan. Een plaats waar je, in een modern eigentijds interieur, een leuke babbel kan maken of tot rust kan komen.
Dat de 2 jobs elkaar gaan ondersteunen is een pluspunt. Laat mij je meenemen in mijn verhaal dat langs alle kanten een karakter heeft. Elke keer, geef ik alles mee met een klein geheim ingrediënt.

Aan jou om het te ontdekken.

Smakelijk en tot drinks.

Marc Vanraes
Fothee

Wat organiseert Fothee

Vooral wil ik je graag mijn theeën, infuses en mijn koffie laten leren kennen.

Voor mij is er sowieso een nieuwe wereld open gegaan, dat kan ik je wel zeggen. Ik voel me vooral stukken beter nu ik meer thee beginnen drinken ben. Mijn kopje koffie ga ik zeker niet laten staan in de morgen. Daarna drink ik geen koffie meer en ga ik over op die heerlijke theeën en infusen, zo lekker en gezond.
Voor mij geen frisdranken meer met al die suikers, toevoegingen en ongezonde chemicaliën erin. Geef mij maar mijn Bio Theeën en infusen.
Een hele dag door.

Zodoende met deze visie wil ik ook jou deze bijzondere dranken leren kennen. Met mijn (toekomstige) workshops neem ik je mee in de wereld van de koffie en thee.

Ik beloof je nu al dat het een heuse reis gaat zijn, die glimlach en dat goed gevoel, krijg je er gratis bij.

Smakelijk en tot drinks

Marc

Workshop thee zetten

Binnenkort gaat deze workshop plaats hebben, wil je meer weten hoe jij jouw perfect theetje zet, hou dan deze site in het oog. Tot dan.

Een kopje koffie

Ook met koffie kunnen er workshop gehouden worden.
Er staan er alvast een paar op de agenda. Volg me op mijn multimedia voor datums.

Wat is nu juist die "Iso"

Heb je een vraag over fotografie? Kom maar langs, ik ga je proberen te helpen tijdens een koffie of theetje. Ik kijk naar je uit.

Een leuk thee weetje

Wist je trouwens dat de temperatuur voor de meeste theeën rond de 78° ligt!